in verband met een ernstige betalingsachterstand geblokkeerd!

       
 

De Graafschap

Wij hebben een convenant met de graafschap gesloten. Dat houdt in dat we nauw samen gaan werken op meerdere gebieden. Dit houd in dat trainers van onze voetbalschool een cursus bij Wim van Zeist hebben gevolgd.
Wim is de techniektrainer bij de Graafschap.
Er komen scouts kijken bij trainingen en wedstrijden van onze voetbalschool. We  kunnen onze talenten doorsturen naar het RSVJ talentenplan van de Graafschap.
De kinderen die hier voor in aanmerking komen zijn 1e en 2e jaars E pupillen. De kinderen die hier voor in aanmerking komen gaaneen aantal weken proef draaien bij de Graafschap. Als ze hier doorkomen gaan ze nog eens een aantal weken stage draaien. De kinderen die dan overblijven gaan een jaar lang in de elite groep van de Graafschap trainen. Dit wil zeggen 1 x per week trainen en gewoon nog bij je eigen club spelen. Na een jaar gaan de beste door naar het D- elftal van de Graafschap.
Ook gaan we een maal per seizoen naar een wedstrijd van de Graafschap. Hier  mogen we vlaggen aan het begin van de wedstrijd en in de pauze een penalty nemen voor de Jan Vreman cup.
 

 
 

Moves skills ntk
Diabetesfonds
rsvj
nvo
Teamsport